over        index        theorie        webshop

Over Radio Klotestad  [english]

1. Over Radio Klotestad (hystoria)
2. (hoe te) Navigeren in Klotestad (navigatillium)
3. Wie deed dit en Contact'm
4. Privacy

Gedachten, statements, theorieën over dit project kan je hier vinden: theorie

1. Over Radio Klotestad (hystoria)

Het langverwachte vervolg op “Groeten uit Klotestad”, een dystopische autofictografie, gebaseerd op weirde gebeurtenissen, bezorgd door Mulder.

In 2022 begon ik daarbij Radio Klotestad, een even dystopische radiovideoshow op Mixcloud, waarin de muziek bepaalde hoe het verhaal (hoorspel) verliep. Het was een mengsel van soundscapes en muziek en poëzie, voorgedragen door verschillende stemmen, vergezeld door animaties en loops.
De radioshow is (voorlopig?) gestopt, maar leve Radio Klotestad! want de Klotestad leven gaat hier opnieuw verder, in een simpele archief outfit, waarin je van het ene fragment naar het andere kunt hoppen. Er komen steeds meer dingen bij, en misschien dat op termijn mijn hele oeuvre geïntegreerd zal zijn in Radio Klotestad. We gaan het zien.
Meeste stukken zullen in het Nederlands zijn, soms in het Engels, en soms beide.

2. (hoe te) Navigeren in Klotestad (navigatillium)

Binnen Klotestad kun je zoeken op trefwoorden, of op categorie. Ga hiervoor naar 'index' (menubalk bovenaan de page).

Bij ieder item vind je onderaan wat metadata, waaronder ook de toegepaste trefwoorden en categorie; daar op klikken brengt je ook op de 'index' pagina, en zo vind je dan items in dezelfde categorie of met hetzelfde onderwerp. Met het groeien van de site, zal dit meer en meer handig worden, verwacht ik. Er zullen af en toe ook trefwoorden verdwijnen, dus vertrouw er niet blindelings op. Maar dat geldt voor alles in het leven, dus vergeet je helm niet.

Tips!
1. Als het klikken op de links met je dikke wijsvinger wat lastig is, of als je het lettertype te klein vindt om goed te kunnen lezen, kun je de boel wat groter maken.
- op je phone natuurlijk door met je vingers het groter te schuiven
- op je Windows desk/laptop door Ctrl en + te typen
> Ctrl en - wordt het weer kleiner
> Ctrl en 0 (nul) is het beginformaat.
- je kunt evt ook je leesschermgrootte veranderen (bijv. handig bij gebruik van de index: zodoende komen de rijtjes dichter bij elkaar te staan, als je dat fijner vindt), en alleen op de desbetreffende tab. Kies dan Ctrl en Shift en M. Dan kun je met het rechtsonder pijltjeshoekje de boel groter of kleiner slepen. (klik op kruisje Rechtsboven, of doe weer Ctrl Shift M om weer normaal te zetten)

 

3. Wie deed dit en Contact'm

Auteur van Radio Klotestad is Hannah Celsius. Kom nóg meer over haar te weten door je oren hier en daar te luister te leggen.
Contact opnemen kan ook, als je aardig bent, via email en dat is hannahcelsius@pm.me

Sociaal connecten kan hier:
 [Mastodon]  [instagram] [soundcloud]  [spotify]  [bandcamp]  [mixcloud]  [youtube]  [pixelfed]  [twitch]  [linkedin]  [twitter] [facebook]

4. Privacy

Deze website houdt niets bij, u wordt niet getracked, getraceerd of wat dan ook. En u krijgt dus ook geen cookies.
Met de nieuwsbrief is dat hetzelfde: ook hierin geen tracking pixels of iets dergelijks, ik gebruik ook geen onveilige apps daarvoor. Het enige dat er gebeurt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, is dat het opgegeven emailadres aan mij wordt doorgegeven, en die zet ik braaf in mijn (denk ik hoop ik) veilige Protonmail, om van daaruit een zeer simpele, handmatig gegenereerde nieuwsbrief te versturen aan degenen die zich hiervoor hebben opgegeven. Easy does it! (hoop ik denk ik).

back to top

DateTime: 2023 juli 28, 16:12 CET
Author: Mulder

Tags:
 over

Categorieën:
 Fotografie:Hannah Celsius (geportretteerde)

© 2023 hannah celsius