over        index        theorie        webshop

Welcomme bij Radio Klotestad!    [english]

1. Dit is een archief. Er is geen specifieke volgorde. Navigeren doe je via 'index' in het menu hierboven, en/of de tags onderaan de items. Of begin met de nieuw toegevoegde items onderaan deze pagina.
2. Meer info vind je op de 'about' en de 'theorie' pagina's
3. (windows)Tip: gebruik Ctrl met +/- toetsen om de tekst te vergroten/verkleinen, Ctrl met 0 is terug naar de begin status.
4. Oldskool-Pro-Tip: deze site kan het beste bekeken worden op desktop of laptop.
5. Hier en daar vind je helgele linkjes (zoals hierboven naar het englishe deel van de website), waarmee je weer nieuwe dingen ontdekt. Of een gekleurde balk, zoals hieronder, voor de gehaaste mens.

   Snel Hannah Celsiusesessss's portfolio bekijken? DAT KAN HIER

Ze zijn er nog, niet iedere dag, maar toch:    Vandaaggedachten (9):13: Tis niet te geleuuuuuuuuuuuuvuh!    

23dec08 A scream into The Radio Klotestad radio show
Aflevering 2023dec08 A scream into The Radio Klotestad radio show staat weer voor je klaar! 61 minuten en 6 seconden gevuld met wonderschoonheid en dramatiek, inclusief verrassings scream. Deze aflevering is nog epischer dan de vorige, dankzij de uitmuntende artiesten XymMusic, Moloko, Chelsea Wolfe, Legowelt, Autechre, Këkht Aräkh, YELLOW MAGIC ORCHESTRA, Offworld, Mistral, Hélène Vogelsinger, 070 Shake, Ken Carson, Flock of Nazguls en niet te vergeten mijn epische zelf die alles aan elkaar plakte (en zelfs een liedje bijdroeg... wtf zeg, wie denk ik wel niet dat ik ben!).

[klik om naar de radioshow te gaan]
Screenshot of the radio show at Mixcloud

Nieuw toegevoegde items
nov 6:    Colorsets: Een verse set van 15 gratis Radio Klotestad kleurplaten. Geen email adres nodig, gewoon klikken en downloaden en printen en gaan!

nov 8:    CW / TW  De Vrouwenhaat Files: Hey babe.

nov 16:    Aan de keukentafel (13): Naschrift bij deze aflevering (Mijn Dromen). Voor een overzicht van alle Keukentafelgesprekken: klik hiero.

nov 17:    Interieur: Een verzamelgedicht uit het jaar nul.

nov 19:    Silly Walks 6: Met zonder boeken.

nov 29:    Gezellig keutelen in Drijfzand: Fijne conversaties gevoerd al?

dec 3:    SKLOG: Het luchten logboek dat ik dit jaar weer herstart ben, hoewel niet op dagelijkse basis: ik vergeet het steeds :-) En ik wil niet een wekker zetten op een vast tijdstip, dat wordt saai. Misschien vind ik nog eens een ultieme dagelijkse manier van doen, ooit.
NB: excuses als er geen alttekst beschrijving is. Ik gebruik soms een scriptje om foto's te laten zien, en wat alttekst betreft werkt het niet goed. Ik zoek nog naar een oplossing. Ik weet ook niet of mensen met een visuele beperking nu daadwerkelijk naar fotoseries willen kijken? Laat het me weten, als je dat wilt, je commentaar per email is altijd welkom.

dec 3:    KommerEnKwelSalade: Simpel, goedkoop, en makkelijk (aan te passen naar wens, ook). Een nieuw Klotestads troostrecept voor de gekwelde mens.extra info:    [english]: Er zijn weer wat meer verhalen in het Engels vertaald, misschien een goed idee om ook even op de Engelse sectie te kijken, via de verhalen klik je weer door naar de NL vertaling: misschien vind je zo weer iets wat je nog niet gelezen hebt.

Meld je aan voor de zeer onregelmatige email nieuwtjesbrief:
> Stuur een email naar     hannahcelsius@pm.me     of klik HIERO en schrijf ergens in de email dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt een bevestiging per email.

> Of abonneer je op de wekelijkse RSS feed (nederlandstalig) >terug naar boven

DatumTijd: 2022 okt 30, 16:54 CET
LatestEdit: 2023 dec 8, 10:38 CET
Auteur: Mulder

Tags:
 home 
 startpagina 

Categorieën:
none

© 1963 - 2150 hannah celsius