over        index        theorie      webshop

De Opening  english

Deze tekeningen waren onderdeel van de Gratis Tekening serie, meer dan 850 tekeningen gemaakt van 2020-2023, die gratis konden worden meegenomen van diverse locaties, en via postorder. Sommigen zijn nog verkrijgbaar, informeer per email bij hannahcelsius@pm.me; voor € 25 incl postzegel per item (in BE/NL, zonder lijst) krijg je het thuisgestuurd.

Een zwart op wit papier tekening van een man en vrouw die naast elkaar staan en een beetje twijfelend kijken naar wat een toilet lijkt te zijn. Erboven staat de tekst 'de opening'.
GT 717: De opening 1; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van een deels abstracte tekening van onderdelen rond wat kunstwerken zouden kunnen zijn, een man die zijn tong uitsteekt, een hand raakt zijn borst aan, een tepel die door zijn sportkleding heen zichtbaar is.
GT 718: De opening 2; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van een abstracte tekening van een installatie van twee verticale stokken, en één horizontaal die een breder deel vasthoudt, daarachter lijkt een soort spiegelachtige vorm te zijn.
GT 719: De opening 3; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van een vrouw die dichtbij maar voorzichtig staat voor een groot canvas met in het midden een gat waar verf uit druipt. De situatie is in een vierkante vorm geplaatst.
GT 721: De opening 4; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van een persoon met dierenoren en -neus, die zijn armen in een scherpe vorm naar de zijkanten houdt, net als het canvas erachter, opengesneden in dezelfde scherpe vorm.
GT 723: De opening 5; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van 2 donkerder gekleurde horizontale rechthoeken en in het midden een kleinere witte horizontale rechthoek.
GT 726: De opening 6; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van twee vrouwen die praten tijdens een opening, terwijl ze voor een abstract Celsius-tekenwerk aan de muur staan.
GT 729: De opening 7; 2022.

Een zwart op wit papieren tekening van een persoon die op de ene hand balanceert, de andere hand en de twee benen omhoog, over hun lichaam en hoofd is een stuk witte stof gedrapeerd. Daarachter staat een kunstwerk in dezelfde vorm, gemaakt van vele lijnen.
GT 731: De opening 8. Naar Isabelle Wenzel/After Isabelle Wenzel; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van een kunstenaar met haar in een staart, donkere bril, snor en een sikje, en middelgrote ronde oorbellen, voor een getekend schrijfwerk. De situatie is geplaatst in een soort tegel ornamenten.
GT 735: De opening 9. De onfortuinlijke kunstenaar bij een gedroomde tt/The unfortunate artist at a dream exh; 2022.

Een zwart op wit papier tekening van de achterkant van iemands hoofd, het lange blonde haar is volumineus, ze dragen er een zonnebril bovenop en het lijkt alsof ze in een rare rotan stoel zitten, de poten van de stoel zijn volledig uit balans. Er lijkt een kunstwerk te zijn waar ze naar kijken (of niet).
GT 829: De opening 10; 2022.

back to top

DatumTijd: 2023 feb 5, 14:43 CET
LatestEdit: 2024 apr 24, 11:04 CET
Auteur: Mulder

Tags:
 expositie
 galerie
 kunst
 kunstwereld
 opening

Categorieën:
 Tekeningen: Hannah Celsius
 Verhalen: De Opening

© 2023 hannah celsius