over        index        theorie        webshop
Welcomme bij Radio Klotestad!    [english]

1. Dit is een archief. Er is geen specifieke volgorde. Navigeren doe je via 'index' in het menu hierboven, en/of de tags onderaan de items. Of begin met de nieuw toegevoegde items onderaan deze pagina.
2. Meer info vind je op de 'about' en de 'theorie' pagina's
3. (windows)Tip: gebruik Ctrl met +/- toetsen om de tekst te vergroten/verkleinen, Ctrl met 0 is terug naar de begin status.
4. Oldskool-Pro-Tip: deze site kan het beste bekeken worden op desktop of laptop.
5. Hier en daar vind je helgele linkjes (zoals hierboven naar het englishe deel van de website), waarmee je weer nieuwe dingen ontdekt. Of een gekleurde balk, zoals hieronder, voor de gehaaste mens.

   Snel Hannah Celsiusesessss's portfolio bekijken? DAT KAN HIER

   Vandaaggedachten (11)     (9): Het bewegen van mensbomen.

   Harbour #1, spring 2024     an anarchist literary journal

Verhalen, poƫzie en kunst van anonymous, Anonymous graf artists, Jacob Coffin, Jon O'Mercy, Juniper C. Rhodes, en ik, in dit nieuwe, vrij verkrijgbare journal van Scrappy Capy Distro. Gratis downloadbaar, of vind het in je favo anarchistische locatie in Berlijn.

Nieuw toegevoegde items
jan 6:    Webshop: Deze is tijdelijk gesloten vanwege constructionele redenen. En omdat ik me eerst wil richten op meer Engelse vertalingen, gaat dat nog wel een tijdje duren. Denk ik. Weer.

feb 22:    Aan de keukentafel (15): Te gast zijn jazz en melancholie.

mrt 9:    Op verzoek de leesbaarheid pogen te verhogen en een schreefloos lettertype toegepast, iig op de langere teksten. Momenteel geen tijd om me over het design te ontfermen, dus dat komt later.

mrt 18:    De Vrouwenhaat Files: ene constatering in de frisse buitenlucht.

apr 1:    Het Roddel Essay: Eindelijk dan begonnen met het Werk der Werken, een oneindig wordend essay over roddelen, met de uitlopers pesten en treiteren er gezellig bij. Vooralsnog alleen even een inleiding, snel zal het allemaal wel weer niet gaan. Vooral ook omdat het ook nog vertaald moet...

apr 8:    Alle Roddels: Een nieuwe oude anekdote toegevoegd.

apr 16:    Zuilengang: Liefde en verdriet in klassiek Romeinse ambiance.

apr 21:    De Droom Files: Alle Dromen: Weer een aantal nieuwen toegevoegd.

apr 21:    SKLOG: Weer een aantal nieuwe luchtfoto's.extra info:    [english]: Er zijn weer wat meer verhalen in het Engels vertaald, misschien een goed idee om ook even op de Engelse sectie te kijken, via de verhalen klik je weer door naar de NL vertaling: misschien vind je zo weer iets wat je nog niet gelezen hebt.

Meld je aan voor de zeer onregelmatige email nieuwtjesbrief:
> Stuur een email naar     hannahcelsius@pm.me     of klik HIERO en schrijf ergens in de email dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt een bevestiging per email.

> Of abonneer je op de wekelijkse RSS feed (nederlandstalig) >terug naar boven

DatumTijd: 2022 okt 30, 16:54 CET
LatestEdit: 2024 apr 21, 12:34 CET
Auteur: Mulder

Tags:
 home 
 startpagina 

Categorieƫn:
none

© 1963 - 2150 hannah celsius