over        index        theorie        webshop
Welcomme bij Radio Klotestad!    [english]

1. Dit is een archief. Er is geen specifieke volgorde. Navigeren doe je via 'index' in het menu hierboven, en/of de tags onderaan de items. Of begin met de nieuw toegevoegde items onderaan deze pagina.
2. Meer info vind je op de 'about' en de 'theorie' pagina's
3. (windows)Tip: gebruik Ctrl met +/- toetsen om de tekst te vergroten/verkleinen, Ctrl met 0 is terug naar de begin status.
4. Oldskool-Pro-Tip: deze site kan het beste bekeken worden op desktop of laptop.
5. Hier en daar vind je helgele linkjes (zoals hierboven naar het englishe deel van de website), waarmee je weer nieuwe dingen ontdekt. Of een gekleurde balk, zoals hieronder, voor de gehaaste mens.

   Snel Hannah Celsiusesessss's portfolio bekijken? DAT KAN HIER

   Vandaaggedachten (11)     (24): Wondere Wereld.

   Harbour #1, spring 2024     an anarchist literary journal

Verhalen, poëzie en kunst van anonymous, Anonymous graf artists, Jacob Coffin, Jon O'Mercy, Juniper C. Rhodes, en ik, in dit nieuwe, vrij verkrijgbare journal van Scrappy Capy Distro. Gratis downloadbaar, of vind het in je favo anarchistische locatie in Berlijn.

Nieuw toegevoegde items
jan 6:    Webshop: Deze is tijdelijk gesloten vanwege constructionele redenen. En omdat ik me eerst wil richten op meer Engelse vertalingen, gaat dat nog wel een tijdje duren. Denk ik. Weer.

apr 21:    SKLOG: Weer een aantal nieuwe luchtfoto's.

apr 30:    De Droom Files: Droom theorie: De perspectivische verschuiving in dromen (30 apr 2024).

mei 13:    Recept: Met de Instant Pot: linzencurry met groentenvulling naar smaak en gevoelens.

mei 21:    Foto: Ik vond een foto van de duif met 1 poot, waar ik in Vandaag 10:16 over schreef, dus bijgeplaatst.

mei 23:    De Random Access Memory Files: Ik herinner me suf, en het zijn vaak flarden: niet genoeg om een heel verhaal over te schrijven, maar het zou zonde zijn ze niet in het archief te plaatsen. Dus bij deze. Uiteraard is het onmogelijk álle herinneringen op te schrijven, dan zou ik helemáál nooit meer achter mijne pc vandaan komen, dat wil ik mezelf niet aandoen.
En dan het vertalen: vanwege de te grote hoeveelheid werk heb ik besloten de Engelstalige afdeling in te krimpen; alleen nog sommige grotere verhalen en sommige poëzie te vertalen. Het wordt gewoon teveel, en het schrijven zelf blijft ook liggen nu. Het is wel jammer dat het niet kan, maar ach. Keuzes keuzes mensen.

mei 28:    Het Roddel Essay: Deel 2: Roddelen kan ook pesten zijn.

Meld je aan voor de zeer onregelmatige email nieuwtjesbrief:
> Stuur een email naar    hannahcelsius@pm.me    of klik HIERO en schrijf ergens in de email dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt een bevestiging per email.

> Of abonneer je op de wekelijkse RSS feed (nederlandstalig) >terug naar boven

DatumTijd: 2022 okt 30, 16:54 CET
LatestEdit: 2024 mei 28, 15:34 CET
Auteur: Mulder

Tags:
 home 
 startpagina 

Categorieën:
none

© 1963 - 2150 hannah celsius